Een ziekenwagen van de brandweer en een MUG-voertuig komen langs in een restaurant, waar jij lekker aan het eten was, omdat jouw vader, moeder, broer, zus, je partner of een van je kinderen, medische hulp nodig heeft. Je bent ongetwijfeld blij dat die hulpverleners je komen helpen.Ze worden met open armen ontvangen.

Als zij de dag nadien, na hun dienst, iets willen komen drinken of eten, mogen ze echter niet meer binnen.

Waarom vinden we het normaal dat deze mensen wel goed en ongevaarlijk zijn als ze uw opa, oma, vader, moeder, broer, zus of misschien wel jou komen redden maar zijn ze vervolgens niet meer welkom om een koffie te drinken, iets te eten, naar de bioscoop te gaan, hun kinderen om te kleden bij het zwemmen ?

Omdat ze al 2 jaar lang, zonder vaccin, gezond en wel het beste van zichzelf geven, net als tienduizenden van hun collega’s ?

Ziet u de (on)logica ?